Webbutveckling

En webbplats är ett bra sätt att bygga ut din verksamhet eftersom den kommer att bemöta både dina aktuella och potentiella kunder dygnet runt, året om. Den kan presentera information om dina produkter eller tjänster, priser på dessa, kontaktuppgifter, svar på vanliga frågor, osv.

Tänk bara på att om en hemsida ska uppnå maximalt lönsamhet så ska den förmedla förtroende till dina potentiella kunder. Den ska vara användarvänlig och anpassad till existerande standarder. Vidare ska den vara lätt att hitta via sökmotorerna, dvs. den ska vara sökmotorvänlig.

Vad kan vi göra för dig?

Vi bygger hemsidor med hänsyn till alla de ovanmämnda aspekterna. Ytterligare så har våra hemsidor en modern och skalbar design, dvs. de är lätt att vidareutveckla med framtida önskemål. Dessutom så erbjuder vi gratis webbhotell i ett år, och installerar Google Analytics för att du ska enkelt kunna mäta lönsamheten på din investering i hemsidan.

Vårt mål är inte bara att skapa en hemsida utan att ge dig ett värdefullt affärsverktyg som driver försäljningen och hjälper till att behålla dina kunder. Darför erbjuder vi anpassade lösningar till olika verksamheter, från enkla statiska hemsidor till avancerade content management system(CMS) som låter dig att ändra innehåll på webbplatsen själv. Vi använder oss av den ledande open-source platformen WordPress istället för en egenutvecklad lösning för att ge dig friheten att i framtiden välja din leverantör av webbutvecklingstjänster.

Webbutvecklingstjänster

Du kan anlita oss för följande tjänster:
  • webbutveckling av statiska hemsidor
  • webbutveckling av webbaplikationer med CMS
  • installation och konfiguration av blogg
  • olika typer av applikationer såsom beställningsformulär
  • installation av Google Analytics
  • installation av Google Apps
  • support

Kontakta oss för en offert

Är du intresserad av att anlita oss? Använd kontaktformuläret för att få en kostnadsfri offert.